Nog geen Padelracket?

Wanneer je nog niet in bezit bent van een Padelracket kan je bij de bar een racket huren of een Premium racket testen. Net zo makkelijk als je overweegt een racket te kopen en nog niet weet welke geschikt is voor jou.

  • Een padel racket huur je voor €6,00
  • Een premium racket testen kost €9,50

Test een Premium Padelracket bij Clubhouse

Wanneer u overweegt een nieuw Padelracket aan te schaffen, is het essentieel om niet overhaast te werk te gaan. Een Padelracket is immers een investering in uw spelplezier en prestaties. Hier zijn enkele redenen waarom het testen van een Padelracket van cruciaal belang is:


Elk Padelracket heeft unieke eigenschappen zoals gewicht, balans, en slagoppervlak. Het testen van verschillende rackets stelt u in staat om te bepalen welk racket het beste aansluit bij uw speelstijl en fysieke voorkeuren.

Afhankelijk van uw speelstijl - aanvallend, verdedigend of allround - heeft u een racket nodig dat uw spel ondersteunt. Door te testen, kunt u het racket vinden dat uw sterke punten benadrukt en uw zwakke punten compenseert.

Een racket dat niet goed bij u past, kan leiden tot fysieke klachten zoals arm- of schouderpijn. Testen helpt om een racket te vinden dat comfortabel aanvoelt en het risico op blessures vermindert.

Een weloverwogen keuze door middel van testen kan voorkomen dat u op termijn een nieuw racket moet kopen omdat het eerste niet voldeed. Dit bespaart uiteindelijk geld.

Met een racket dat goed voelt en bij uw speelstijl past, zult u meer vertrouwen hebben in uw spel. Dit leidt niet alleen tot betere prestaties, maar ook tot meer plezier op de baan.

Conclusie: Neem de tijd om verschillende Padelrackets te testen voordat u tot aankoop overgaat. Dit zorgt ervoor dat u een racket kiest dat niet alleen uw spel verbetert, maar ook plezier en comfort op lange termijn garandeert.

Een padelracket testen kost maar €9,50 bij clubhouse, dit verrekenen we vervolgens als je overgaat tot aanschaf van het racket

De rackets worden in samenwerking verzorgd door justpadel.com