Losse lessen padel inclusief trainer, baanverhuur en materiaal bij CLUBHOUSE
Losse lessen padel inclusief trainer, baanverhuur en materiaal bij CLUBHOUSE

CLUBHOUSE KALENDER

Elke maand organiseren we bij CLUBHOUSE leuke events. Hier vind je de agenda voor de aankomende maand(en).

NOVEMBER

25 Nov
Voor bedrijven bieden we talloze mogelijkheden aan, zoals een personeelsuitje, een abonnement voor werknemers of een partnership. Padel is de ideale sport om je collega’s beter te leren kennen of jullie netwerk te vergroten. Voor grote groepen organiseren we bijvoorbeeld graag clinics, waarbij je op een leuke manier kennis maakt met de sport.
KING OF THE COURT (INTERMEDIATE)

Prijs: €10,- per persoon, inclusief materiaal

Niveau: Intermediate

Tijdens het King Of The Court toernooi speel je potjes van 20 minuten waarbij je na elke wedstrijd tegen je eigen partner speelt van het afgelopen potje. Verliezen jullie een wedstrijd? Dan gaan jullie een baan terug en gaan jij en je partner tegen elkaar spelen! Winnen jullie? Dan ga je een baan vooruit en ook dan ga je uit elkaar en speel je dus met een andere partner. Het duo dat eindigt op baan 1 heeft gewonnen! De winnaars gaan er met een mooie prijs van door!

DECEMBER

02 Dec
STARTERSCLINIC

Prijs: €20,- , inclusief materiaal

Niveau: beginner

De Clubhouse Startersclinic! De introductie aan de prachtige sport Padel. Ben je al eerder geweest? Geen probleem, geloof me we maken het voor iedereen uitdagend op zijn of haar niveau. Veel beginnend padellers vinden hier hun eerste parelmaatjes. Onder begeleiding van één van onze trainers wordt je meegenomen de baan op. We nemen verschillende slagen en situaties door, hoe je het beste je racket vast kunt houden, we nemen de spelregels door en aan het eind kun jij zelfstandig een wedstrijdje spelen. Hopelijk tot snel!

15 Dec
LADIES NIGHT

Prijs: €20,- per persoon, inclusief materiaal

Niveau: beginner en intermediate 

Because girls just want to have fun! Deze avond is alleen voor vrouwen dus, no men allowed! Op de Ladies Night staan de drie P’s centraal; Padel, plezier en Pornstar Martini’s! Tijdens de Ladies Night wordt er volgens het Queen of the court systeem gespeeld. We spelen zes potjes van 20 minuten. Je speelt elk potje met een andere partner dan waarmee je het laatste potje gespeeld hebt. Verliezen jullie een wedstrijd? Dan gaan jullie een baan terug. Winnen jullie? Dan ga je een baan vooruit. Na elke wedstrijd krijg je een nieuwe partner en speel je tegen je oude partner. Het duo dat op de gouden baan eindigt, heeft gewonnen! Nadat de koninginnen zijn bekroond en de prijzen zijn overhandigd, is het tijd voor cocktails! De eerste Pornstar Martini is op CLUBHOUSE! Tot snel dames!

17 Dec
Kom in contact met Padel CLUBHOUSE Beverwijk
SUPERTIEBREAK TOERNOOI

Prijs: €40,- per tweetal, inclusief materiaal

Niveau: intermediate

Tijdens het Supertiebreak- toernooi, raad je het al, worden er uitsluitend supertiebreaks gespeeld! Schrijf je in samen met je partner en je wordt ingedeeld in een poule. De winnaars en verliezers komen na de poulefase weer bij elkaar in een nieuwe poule en mogen onderling de strijd opnieuw met elkaar aangaan; zo speel je sowieso meerdere wedstrijden!

De winnaars gaan er met een mooie prijs van door!

22 Dec
MOVE UP, MOVE DOWN / KERSTEDITIE

Prijs: €40,- per koppel, inclusief materiaal

Niveau: intermediate

Santa Clause is coming to town! Tijdens het move up, move down toernooi spelen we zes potjes van 20 minuten. Je speelt elk potje samen met jouw partner tegen een ander duo. Verliezen jullie een wedstrijd? Dan gaan jullie een baan terug. Winnen jullie? Dan ga je een baan vooruit. Het duo dat op de gouden baan eindigt, heeft gewonnen! Het winnende koppel valt in de prijzen, maar niet getreurd! De kerstman heeft voor iedereen een kleinigheidje meegenomen. Zolang je niet op de naughty list staat uiteraard ;)

Krijg bij binnenkomst een heerlijke kop warme chocolademelk met slagroom en geniet van de kerstversiering en muziek. 

27 Dec
JEUGDKAMP

Prijs: €189,- voor drie dagen

Het jeugdkamp staat garant voor minimaal 3 uur padel per dag, daarnaast gaan we tafeltennissen en nog veel meer leuke sport & spel activiteiten. We vermaken én verzorgen de kids! De prijzen zijn inclusief materiaal, drankjes, lunch, een tussendoortje en een CLUBHOUSE T-shirt. Na 3 dagen zijn ze helemaal af en zitten ze vol met mooie nieuwe ervaringen!

DOWNLOAD DE PLAYTOMIC APP

De grootste en snelst groeiende gemeenschap van Padel- en Tennisspelers ter wereld


✓ Vind banen op de kaart bij je in de buurt

✓ Lijst van clubs op basis van nabijheid, moeiteloos verbinding maken

✓ Vind direct banen en wedstrijden op je telefoon

✓ Al je gegevens 100% veilig en vertrouwelijk

✓ Statistieken en geschiedenis van wedstrijden en reserveringen

✓ Deel momenten, banen en wedstrijden met je vrienden